Kurser - Holstebro-Struer & Lemvig

Holstebro-Struer & Lemvig

Viden i bevægelse

Mindfull Yin Yoga - inspirationsdag

...

Mindfull Yin Yoga-inspirationsdag.

Blid træning med plads til ro og fordybelse.

Yin yoga handler om at få kroppen til at afspænde, give efter og strække bindevævet.

Vi har bindevæv på kryds og tværs i hele kroppen,- det binder os sammen. En ømhed eller smerte et sted i kroppen kan sagtens stamme fra skadet eller usmidigt bindevæv andre steder i kroppen. Det kan eksempelvis være stresspåvirkning eller arvæv efter operation.

Med en blanding af åndedrætsøvelser og rolige kontrollerede stræk, giver yin yoga kroppen lov til at smidiggøre det dybe bindevæv som bl.a. hæfter omkring rygsøjle og bækken. Resultatet bliver en mere fleksibel krop med større smidighed og ofte også færre smerter.

Med ro og plads til fordybelse vil du også opleve, hvordan der kan blive ro til sindet. I yin yoga har vi intet hastværk og øvelserne kan tilpasses efter behov.    Du skal kunne sidde og ligge på en måtte. Tag gerne en varm trøje, sokker og et ekstra tæppe med.

  • Nummer 751831 - Mindfull Yin Yoga - inspirationsdag
  • Start 27.01.18 kl. 13:00-16:00
  • Underviser(e) Birgit Vendelboe
  • Adresse Yoga Holstebro, Dominovej 32,, 7500 (kort)
    Lokale 1
  • Lektioner 3,00
  • Priser
    Almen   DKK 150,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
27.01.2018 13:00-16:00 Yoga Holstebro Birgit Vendelboe Kort

Underviser

Birgit Vendelboe
CV / Birgit Skautrup Vendelboe
Jeg er uddannet veterinær sygeplejerske og har arbejdet 13 år på hospital/klinik.
I 2008 forfulgte jeg min store fritids passion – motion og sundhed – og blev ansat i mit nuværende job som højskolelærer på Livsstilshøjskolen i Gudum.
Jeg har mange års undervisnings- og kursuserfaring i Yin yoga, store og små træningsbolde, træning med elastikker, leg og dans, Tabata/Hiit,  pilates og fasciel træning mm.
Inden for de sidste år har jeg uddannet mig til pilatesinstruktør, NADA behandler og er RAB certificeret i ”anatomi i bevægelse”. Pt. fordyber jeg mig i kurser/uddannelser i hjernebaseret træning ”move better”, fysio flow-fascier/bindevæs træning og mindfulnessinstruktør uddannelsen.
Min undervisning er typisk den bløde træning hvor krop og sind gerne må følges ad. Mine mange års undervisningserfaring har styrket mig i opfattelsen af, at kropslige udfordringer ofte kan trænes bedre og stærkere med rolig og blid træning (først mobilitet, så stabilitet), og her fungerer Yin yoga, mindfulness, hjernebaseret træning ”move better” og fasciel træning rigtig godt, sammen eller hver for sig.